Fördöm Pakistans förföljelse av ateister

Ateist Sverige samt Ateist Sverige Förening (ATSV) fördömer den Pakistanska regeringens förföljelse av ateister, agnostiker, icke-religiösa samt fritänkare. Pakistans regering försöker systematiskt tysta all form av kritik och vädjan om skydd framförd av dessa grupper. Genom censur på sociala medier och fängslandet av framstående medlemmar i Atheist & Agnostic Alliance Pakistan (AAAP) slår Pakistans regering hårt mot icke-religiösa. Morden på ateister utförda av religiösa extremister har eskalerat i Pakistan och den Pakistanska regeringens systematiska förföljelse av icke-religiösa legitimerar extremisternas handlingar. Skyddet för ateisters liv är borttaget i Pakistan idag. Sveriges regering har flertalet gånger visat en ovilja att skydda asylsökande ateister. Sverige har nu en chans att visa bättring; fördöm Pakistans förföljelse av ateister, agnostiker, icke-religiösa samt fritänkare.

Ateist Sverige

ATSV – Ateist Sverige Förening

Please follow and like us:
RSS
Facebook
Facebook